Opinie Klientów

Sylwia Sinapiusa 10/1 selena69.41@o2.pl

Fachowiec z prawdziwego zdarzenia .Kompetentny ,zna się na swoje pracy.Do tego uczciwy i rzetelny.Pana Roberta polecam z czystym sumieniem.

2019-08-09 13:24:37

Ewa Dębska Wojska Polskiego 50 Oleśnica debska.ewa@interia.pl

Remont łazienki od podstaw w starszym budownictwie P. Robert wykonał u nas w czerwcu 2019. Pracy było dużo,a z efektu końcowego jestesmy bardzo zadowoleni. Pana Roberta cechuje skrupulatność, staranność, duże zaangażowanie...Można liczyć również na pomoc w doborze materiałów i podpowiedzi odnośnie projektu na każdym etapie pracy.

2019-07-20 11:14:32

Piotr Rzepka Via angel giannoni 36 55054 LU piotr.rzepka@interia.pl

Wykonano u mnie remont łazienki , kuchni oraz pokoi - zaletą było to że nie musiałem szukać różnych fachowców do poszczególnych etapów prac. Wymiana instalacji elektrycznej i hydraulicznej poszła sprawnie podobnie jak inne prace a dzięki kilku poradom nie wyrzuciłem niepotrzebnie pieniędzy. Moim zdaniem fachowo i estetycznie polecam współpracę z panem Robertem z pewnością skorzystam z usług tej firmy w przyszłości. Jeszcze raz polecam Piotr.

2019-07-12 20:29:14

Jarek Oleśnica

Polecam tę firmę. Pan Robert nie ogranicza się tylko do wskazań klienta, ale też bazując na doświadczeniu pokazuje alternatywne rozwiązania. Cenię w szczególności tę własną inicjatywę, jaką wykazuje w pracy. Pozdrawiam

2018-10-10 07:10:42

Agnieszka Oleśnica

Potrafią zamienić wychodek sprzed 50lat w prawdziwą, nowoczesną łazienkę! solidna i precyzyjna robota- szczerze polecam. Nie trzeba pilnować każdego szczegółu a wszystko jest dokładnie przemyślane i wykonane.

2018-10-08 11:10:43

Aleksandra Piłat-Wawro Wrocław al. Hallera sorontar1989@o2.pl

Pan Robert przeprowadził u nas remont generalny łazienki. Prace polegały na wyburzeniu ściany, wykonaniu instalacji wod-kan, instalacji elektrycznej, postawieniu ściany działowej, wyrównaniu ścian, wyprowadzeniu kąta pod wannę. Został także wykonany kompleksowy biały montaż. Jestem bardzo zadowolona z przebiegu i wykonania pracy. Mogłam skorzystać z porad przy zmianie projektu łazienki, oraz doborze odpowiednich materiałów budowlanych. Cena może nie była za niska, lecz warta wykonanej pracy. Serdecznie polecam tego fachowca, Ola.

2018-02-04 16:17:17

Mariusz Kaczor ( Wrocław ) mkaczor374@gmail.com

Remont i adaptacja perfumerii we Wrocławiu ( Fabryka Perfum INDYGO - perfumy na mililitry )przebiegła bardzo sprawnie i terminowo, pełny profesjonalizm. W zakresie remontu było: wymiana instalacji elektrycznej i hydraulicznej, malowanie lokalu wewnątrz i na zewnątrz, montaż wyposażenia i oświetlenia.Polecam serdecznie :)

2018-01-10 21:14:05

Dorota Biedaszków Mały stokoma@gmail.pl

Zdecydowanie POLECAM.Przeprowadzony został u mnie kompleksowy remont łazienki począwszy od wylewania podłogi,instalacja elektryczna, instalacja hydrauliczna, kafle, gładź, montaż kabiny,wanny z podświetleniem,podświetlany sufit,malowanie.Prace przebiegały zgodnie z terminem i wielką dokładnością.Pan Robert jest człowiekiem któremu warto zaufać ,to profesjonalista w swojej dziedzinie,skorzystałam z porad i bardzo się z tego cieszę ponieważ łazienka wygląda rewelacyjnie.Z CAŁEGO SERCA POLECAM TĄ FIRMĘ Pozdrawiam Dorota

2017-01-07 20:42:08

Kasia i Kamil z Psiego Pola (Wroclaw) kasska888@wp.pl

Zdecydowanie polecamy usługi firmy Kafara, a w szczególności współpracę z Panem Robertem. Remontowaliśmy kompleksowo łazienkę w zakupionym mieszkaniu i dzięki dokładnej oraz rzetelnej pracy, zmieniła się w piękne i w pełni funkcjonalne pomieszczenie. Pan Robert jest niezwykle pracowitym, dbającym o jakość i przede wszystkim uczciwym fachowcem, który potrafił szczerze doradzić na każdym etapie prac. Do tego to przyjazny i skromny człowiek oraz wszechstronny specjalista, który dodatkowo wykonał szereg innych prac remontowych i instalacyjnych. Łazienka wygląda ekstra, a my jesteśmy przekonani że trafiliśmy na właściwą osobę, z którą chętnie podejmiemy kolejną współpracę jeśli zajdzie taka potrzeba. Parce zostały wykonane terminowo. Pozdrawiamy serdecznie, Kasia i Kamil.

2015-11-18 22:08:49

Dawid, Joanna Radeccy ul. Młynarska2/14 Oleśnica raduch@poczta.fm

Współpraca z firmą układała się od samego początku bardzo dobrze. Prace rozpoczęli od zera, stawiali ścianki działowe, wylewali podłogi, tynki, gładzie, kafelki, sufity itp. Z mieszkania, które wyglądało jak ruina zrobili miłe o przytulne lokum. Pracownicy bardzo sumienni, wszystkie zmiany oraz przeróbki odbiegające od projektu choćby o 1 cm uzgadniają wcześniej, co uważam za olbrzymi plus. Cała instalacja wodna położona zgodnie ze sztuką. Zawsze pomocni jeżeli chodzi o pytania oraz fachowe doradztwo. Zawsze gdy z mojej strony były wątpliwości co do zakupu Pan Robert bez problemu wsiadał ze mną w samochód i jechał pomóc w zakupie. Gorąco polecam firmę jak i pracowników. Cena za gruntowny remont bardzo dobra. Gorąco polecam gdyż znaleźć tak dobrych fachowców na lokalnym rynku jest bardzo ciężko. Pozdrawiam

2014-12-21 19:44:05

wladyslaw.gdowski@neostrada.pl Biedaszków Mały 7a

Profesjonalne podejście do wykonywanej pracy. Rzetelny, dokładny, solidny. Polecam tą firmę.

2014-09-16 18:43:39

Wiletta Pietras Biedaszków Mały7 - wiola32@wp.pl

Pan Robert malował mi mieszkanie. Jesteśmy bardzo zadowoleni z wykonanej pracy. Zrobił to bardzo szybko i dokładnie,z całego serca polecam tego fachowca. Wioletta

2014-09-05 10:48:59

wanda-grabowska1@wp.pl

Wykonawca uczciwy, umiejący doradzić klientowi aranżację najodpowiedniejszą do danego wnętrza. Potrafi pomóc przy zakupie materiałów budowlanych,ale także ma swoje hurtownie,którzy nawet przyjmóią towar z nadwyżką dzięki czemu można było zaoszczędzić na czasie i gotowaniu obiadków. Szczerze polecam wykonawcę Kafararemonty.I jeszcze wazne nie pijący i nie palący...... Wanda co niemca nie chciała!!!!!!

2014-08-08 19:40:19

Teresa Popiela Oleśnica

Polecam usługi tej firmy. Punktualnie, profesjonalne podejście, solidnie i szybko.

2014-06-14 09:36:18

Jolanta Waszyk

Jestem bardzo zadowolona z usług fachowca niskie ceny oraz dokładnośc jest żetelny i uczciwy, polecam Jola

2014-06-12 15:28:06

Joanna Oleśnica jozi6@wp.pl

Zgadzam się z poprzednikami! Remont łazienki przeprowadzony bardzo rzetelnie i sprawnie. Pan Robert zna się na swojej robocie, służy pomocą przy wszelkiego rodzaju wątpliwościach, jest dokładny. Fachowiec jak najbardziej godny polecenia!

2014-05-20 19:19:51

Grażyna Pawełczak ul.Poniatowskiego 2C/9 Oleśnica kamila.pawelczak@interia

Pięć lat temu pan Robert wykonał u mnie remont łazienki, prace obejmowały :usunięcie lamperii, wykonanie zabudowy z regipsów, instalacja elektryczna, instalacja hydrauliczna, kafle, gładź, montaż kabiny, malowanie . Jestem zadowolona z wykonanych prac. POLECAM tego wykonawcę.

2014-05-02 13:43:03

Krzysztof Nowakowski Spalice ul.Wierzbowa 15 nowakowscy.ak@gmail.com

Wykonano u nas remont łazienki (projektowanie pomieszczenia, równanie ścian, układanie kafli) jesteśmy bardzo zadowoleni z wykonanej pracy oraz jej przebiegu, profesjonalne podejście do sprawy bardzo dobry kontakt,miła współpraca . Polecamy Nowakowscy

2014-03-22 14:27:03

Maryla Kucnio Rościsławice ul.Polna 23 mirosławkuchnio@wp.pl

W 2006 roku firma pana Roberta wykonała u mnie remont korytarza i kuchni :układanie kafli, gładź, malowanie, tynkowanie .Wszystko trzyma się jak należy jestem zadowolona z wykonanej usługi. Polecam tego wykonawcę Maryla.

2014-03-17 19:28:07

Anna Żankowska Brzeg Dolny 56-124 ul.Wyspiańskiego 11/39

Wykonano u mnie remont kuchni dokładnie ,szybko,solidnie wykonawca komunikatywny i punktualny ,prace wykonane zgodnie z życzeniem klienta ,uzyskałam też pomoc przy zakupie materiałów budowlanych . Polecam Anna Żankowska

2014-01-14 18:11:10

Jarek Oleśnica moglich@o2.pl

Godny polecenia Fachowiec. Malowanie, kafelkowanie, panele, płytki- wszystko szybko i precyzyjnie. Zawsze słowny i punktualny. Można na nim polegać.

2013-11-13 13:31:32

Stanisław Kafara Cielętnik nr 2 55-100 Trzebnica

Wykonano u mnie remont schodów ,terminowo ,solidnie ,mogłem skorzystać z porad i pomocy przy zakupie kafli - polecam.

2013-10-20 13:53:15

Grzegorz Jankowski Brzeg Dolny, Słowackiego 9 grzegorzbd1@interia.pl

Wykonawca uczciwy, umiejący doradzić klientowi aranżację najodpowiedniejszą do danego wnętrza. Potrafi pomóc przy zakupie materiałów budowlanych, dzięki czemu można było zaoszczędzić. Szczerze polecam wykonawcę Kafararemonty.

2013-09-02 20:38:28

Aleksandra Szarszewska Oleśnica ul.Kilińskiego 15a/15

Jestem bardzo zadowolona z wykonanych prac, remont pokoju-równanie ścian ,malowanie ,tapetowanie ,szybko i bardzo czysto.Polecam Pana Roberta jest uczynny,punktualny i pomocny.

2013-03-14 16:12:12

andrzej jędrzejak   oleśnica andriejus@poczta.fm

Pan Robert remontował mi łazienkę.zrobił to szybko i fachowo ,a co ważne dla mnie potrafił sensownie doradzić

2012-10-14 16:11:49

Agnieszka (Oleśnica)ul.Wrocławska 15e/2 agnieszka.melen.84@gmail.com

Dobry fachura... od malowania mura.! A tak całkiem na poważnie to rzetelny, uprzejmy i zna się na rzeczy. Zrobi coś z niczego.Nie ma rzeczy niemożliwych dla niego. Taki polski Macgyver:) polecam

2012-10-04 18:28:12

Adam Laskowski (Oleśnica) lask34@gmail.com

Pan Robert malował nam mieszkanie. Jesteśmy bardzo zadowoleni z wykonanej pracy.Jest słowny,sumienny i dokładny. Polecamy Laskowscy

2012-09-27 20:42:30

Dorota-Trzebnica stokoma@tlen.pl

Jestem bardzo zadowolona z mojej nowej łazienki:szybko,profesjonalnie oraz gustownie-doradzi,podpowie.....Polecam

2012-09-10 19:35:39

Wystaw opinie

Mapa strony:

  • Strona główa
  • O nas
  • Oferta
  • Porady
  • Kontakt

RECENT NEWS

Footer with solid color background and a contact form, Easily add subscribe and contact forms without any server-side integration.

Mobirise helps you cut down development time by providing you with a flexible website editor with a drag and drop interface.

Sukskrybuj

Połącz się z nami

© Copyright 2017 Mobirise - All Rights Reserved