Opinie Klientów

Ryszard Wrocław - Gaj ryszardwro908@gmail.com

Każde zlecenie wykonywane jest z wielką  pieczołowitością. Kiedyś zleciłem montaż 15m2 paneli podłogowych, ostatnio większy remont mieszkania i zawsze wszystko było zgodnie z umową. Polecam

2021-06-06 13:37:21

Aleksandra Bilnik Sokołowice olawomen@o2.pl

Miałam do remontu mieszkanie ok. 60m2. Miałam poprzednia ekipę która zakończyła pracę po 2 tygodniach i niestety musiałam znaleźć kogoś innego. Nie chcę tu wypisywać nazwy poprzedniej firmy ale naprawdę trzeba uważać kogo się bierze. Miałam oszczędzić a skończyło się poprawkami. Na szczęście znalazłam firmę Pana Roberta. Gruntowny remont: wymiana instalacji wodnej, wymiana rur odpływowych, wymiana instalacji elektrycznej, sufity podwieszane, gładzie, malowanie, układanie nowych płytek, biały montaż. Prace przebiegały sprawnie. Merytoryczna wiedzą. Nie pijacy. Nie palący. Nie musiałam martwić się o materiały typu kleje, fugi itp. Co dla mnie najważniejsze rzetelne konsultacje podczas remontu. Serdecznie polecam wykonawcę.

2021-05-23 17:43:53

Grażyna Oleśnica ul. Skłodowskiej ggrazia9@gmail.com

w grudniu p.Robert wykonał kapitalny remont łazienki ; hydraulika, elektryka ,zbicie kafli i położenie nowych . Łazienka uzyskała inny wygląd dzięki fachowcowi , który z dokładnością wykonał swoją pracę w terminie (3 tygodnie). O takiej łazience marzyłam (choć mała ) i skrupulatnie się przygotowywałam do realizacji remontu.Trafiłam na prawdziwego fachowca , który podpowie,doradzi i zna się na ,,robocie''.Dobry fachowiec się ceni. Łazienka jest teraz elegancka (sam p.Robert pochwalił ;-). Takiego fachowca należy chwalić i polecać innym. Pozdrawiam.

2021-01-24 00:02:59

Sylwia Sinapiusa 10/1 selena69.41@o2.pl

Fachowiec z prawdziwego zdarzenia .Kompetentny ,zna się na swoje pracy.Do tego uczciwy i rzetelny.Pana Roberta polecam z czystym sumieniem.

2019-08-09 13:24:37

Ewa Dębska Wojska Polskiego 50 Oleśnica debska.ewa@interia.pl

Remont łazienki od podstaw w starszym budownictwie P. Robert wykonał u nas w czerwcu 2019. Pracy było dużo,a z efektu końcowego jestesmy bardzo zadowoleni. Pana Roberta cechuje skrupulatność, staranność, duże zaangażowanie...Można liczyć również na pomoc w doborze materiałów i podpowiedzi odnośnie projektu na każdym etapie pracy.

2019-07-20 11:14:32

Piotr Rzepka Via angel giannoni 36 55054 LU piotr.rzepka@interia.pl

Wykonano u mnie remont łazienki , kuchni oraz pokoi - zaletą było to że nie musiałem szukać różnych fachowców do poszczególnych etapów prac. Wymiana instalacji elektrycznej i hydraulicznej poszła sprawnie podobnie jak inne prace a dzięki kilku poradom nie wyrzuciłem niepotrzebnie pieniędzy. Moim zdaniem fachowo i estetycznie polecam współpracę z panem Robertem z pewnością skorzystam z usług tej firmy w przyszłości. Jeszcze raz polecam Piotr.

2019-07-12 20:29:14

Jarek Oleśnica

Polecam tę firmę. Pan Robert nie ogranicza się tylko do wskazań klienta, ale też bazując na doświadczeniu pokazuje alternatywne rozwiązania. Cenię w szczególności tę własną inicjatywę, jaką wykazuje w pracy. Pozdrawiam

2018-10-10 07:10:42

Agnieszka Oleśnica

Potrafią zamienić wychodek sprzed 50lat w prawdziwą, nowoczesną łazienkę! solidna i precyzyjna robota- szczerze polecam. Nie trzeba pilnować każdego szczegółu a wszystko jest dokładnie przemyślane i wykonane.

2018-10-08 11:10:43

Aleksandra Piłat-Wawro Wrocław al. Hallera sorontar1989@o2.pl

Pan Robert przeprowadził u nas remont generalny łazienki. Prace polegały na wyburzeniu ściany, wykonaniu instalacji wod-kan, instalacji elektrycznej, postawieniu ściany działowej, wyrównaniu ścian, wyprowadzeniu kąta pod wannę. Został także wykonany kompleksowy biały montaż. Jestem bardzo zadowolona z przebiegu i wykonania pracy. Mogłam skorzystać z porad przy zmianie projektu łazienki, oraz doborze odpowiednich materiałów budowlanych. Cena może nie była za niska, lecz warta wykonanej pracy. Serdecznie polecam tego fachowca, Ola.

2018-02-04 16:17:17

Mariusz Kaczor ( Wrocław ) mkaczor374@gmail.com

Remont i adaptacja perfumerii we Wrocławiu ( Fabryka Perfum INDYGO - perfumy na mililitry )przebiegła bardzo sprawnie i terminowo, pełny profesjonalizm. W zakresie remontu było: wymiana instalacji elektrycznej i hydraulicznej, malowanie lokalu wewnątrz i na zewnątrz, montaż wyposażenia i oświetlenia.Polecam serdecznie :)

2018-01-10 21:14:05

Dorota Biedaszków Mały stokoma@gmail.pl

Zdecydowanie POLECAM.Przeprowadzony został u mnie kompleksowy remont łazienki począwszy od wylewania podłogi,instalacja elektryczna, instalacja hydrauliczna, kafle, gładź, montaż kabiny,wanny z podświetleniem,podświetlany sufit,malowanie.Prace przebiegały zgodnie z terminem i wielką dokładnością.Pan Robert jest człowiekiem któremu warto zaufać ,to profesjonalista w swojej dziedzinie,skorzystałam z porad i bardzo się z tego cieszę ponieważ łazienka wygląda rewelacyjnie.Z CAŁEGO SERCA POLECAM TĄ FIRMĘ Pozdrawiam Dorota

2017-01-07 20:42:08

Kasia i Kamil z Psiego Pola (Wroclaw) kasska888@wp.pl

Zdecydowanie polecamy usługi firmy Kafara, a w szczególności współpracę z Panem Robertem. Remontowaliśmy kompleksowo łazienkę w zakupionym mieszkaniu i dzięki dokładnej oraz rzetelnej pracy, zmieniła się w piękne i w pełni funkcjonalne pomieszczenie. Pan Robert jest niezwykle pracowitym, dbającym o jakość i przede wszystkim uczciwym fachowcem, który potrafił szczerze doradzić na każdym etapie prac. Do tego to przyjazny i skromny człowiek oraz wszechstronny specjalista, który dodatkowo wykonał szereg innych prac remontowych i instalacyjnych. Łazienka wygląda ekstra, a my jesteśmy przekonani że trafiliśmy na właściwą osobę, z którą chętnie podejmiemy kolejną współpracę jeśli zajdzie taka potrzeba. Parce zostały wykonane terminowo. Pozdrawiamy serdecznie, Kasia i Kamil.

2015-11-18 22:08:49

Dawid, Joanna Radeccy ul. Młynarska2/14 Oleśnica raduch@poczta.fm

Współpraca z firmą układała się od samego początku bardzo dobrze. Prace rozpoczęli od zera, stawiali ścianki działowe, wylewali podłogi, tynki, gładzie, kafelki, sufity itp. Z mieszkania, które wyglądało jak ruina zrobili miłe o przytulne lokum. Pracownicy bardzo sumienni, wszystkie zmiany oraz przeróbki odbiegające od projektu choćby o 1 cm uzgadniają wcześniej, co uważam za olbrzymi plus. Cała instalacja wodna położona zgodnie ze sztuką. Zawsze pomocni jeżeli chodzi o pytania oraz fachowe doradztwo. Zawsze gdy z mojej strony były wątpliwości co do zakupu Pan Robert bez problemu wsiadał ze mną w samochód i jechał pomóc w zakupie. Gorąco polecam firmę jak i pracowników. Cena za gruntowny remont bardzo dobra. Gorąco polecam gdyż znaleźć tak dobrych fachowców na lokalnym rynku jest bardzo ciężko. Pozdrawiam

2014-12-21 19:44:05

wladyslaw.gdowski@neostrada.pl Biedaszków Mały 7a

Profesjonalne podejście do wykonywanej pracy. Rzetelny, dokładny, solidny. Polecam tą firmę.

2014-09-16 18:43:39

Wiletta Pietras Biedaszków Mały7 - wiola32@wp.pl

Pan Robert malował mi mieszkanie. Jesteśmy bardzo zadowoleni z wykonanej pracy. Zrobił to bardzo szybko i dokładnie,z całego serca polecam tego fachowca. Wioletta

2014-09-05 10:48:59

wanda-grabowska1@wp.pl

Wykonawca uczciwy, umiejący doradzić klientowi aranżację najodpowiedniejszą do danego wnętrza. Potrafi pomóc przy zakupie materiałów budowlanych,ale także ma swoje hurtownie,którzy nawet przyjmóią towar z nadwyżką dzięki czemu można było zaoszczędzić na czasie i gotowaniu obiadków. Szczerze polecam wykonawcę Kafararemonty.I jeszcze wazne nie pijący i nie palący...... Wanda co niemca nie chciała!!!!!!

2014-08-08 19:40:19

Teresa Popiela Oleśnica

Polecam usługi tej firmy. Punktualnie, profesjonalne podejście, solidnie i szybko.

2014-06-14 09:36:18

Jolanta Waszyk

Jestem bardzo zadowolona z usług fachowca niskie ceny oraz dokładnośc jest żetelny i uczciwy, polecam Jola

2014-06-12 15:28:06

Joanna Oleśnica jozi6@wp.pl

Zgadzam się z poprzednikami! Remont łazienki przeprowadzony bardzo rzetelnie i sprawnie. Pan Robert zna się na swojej robocie, służy pomocą przy wszelkiego rodzaju wątpliwościach, jest dokładny. Fachowiec jak najbardziej godny polecenia!

2014-05-20 19:19:51

Grażyna Pawełczak ul.Poniatowskiego 2C/9 Oleśnica kamila.pawelczak@interia

Pięć lat temu pan Robert wykonał u mnie remont łazienki, prace obejmowały :usunięcie lamperii, wykonanie zabudowy z regipsów, instalacja elektryczna, instalacja hydrauliczna, kafle, gładź, montaż kabiny, malowanie . Jestem zadowolona z wykonanych prac. POLECAM tego wykonawcę.

2014-05-02 13:43:03

Krzysztof Nowakowski Spalice ul.Wierzbowa 15 nowakowscy.ak@gmail.com

Wykonano u nas remont łazienki (projektowanie pomieszczenia, równanie ścian, układanie kafli) jesteśmy bardzo zadowoleni z wykonanej pracy oraz jej przebiegu, profesjonalne podejście do sprawy bardzo dobry kontakt,miła współpraca . Polecamy Nowakowscy

2014-03-22 14:27:03

Maryla Kucnio Rościsławice ul.Polna 23 mirosławkuchnio@wp.pl

W 2006 roku firma pana Roberta wykonała u mnie remont korytarza i kuchni :układanie kafli, gładź, malowanie, tynkowanie .Wszystko trzyma się jak należy jestem zadowolona z wykonanej usługi. Polecam tego wykonawcę Maryla.

2014-03-17 19:28:07

Anna Żankowska Brzeg Dolny 56-124 ul.Wyspiańskiego 11/39

Wykonano u mnie remont kuchni dokładnie ,szybko,solidnie wykonawca komunikatywny i punktualny ,prace wykonane zgodnie z życzeniem klienta ,uzyskałam też pomoc przy zakupie materiałów budowlanych . Polecam Anna Żankowska

2014-01-14 18:11:10

Jarek Oleśnica moglich@o2.pl

Godny polecenia Fachowiec. Malowanie, kafelkowanie, panele, płytki- wszystko szybko i precyzyjnie. Zawsze słowny i punktualny. Można na nim polegać.

2013-11-13 13:31:32

Stanisław Kafara Cielętnik nr 2 55-100 Trzebnica

Wykonano u mnie remont schodów ,terminowo ,solidnie ,mogłem skorzystać z porad i pomocy przy zakupie kafli - polecam.

2013-10-20 13:53:15

Grzegorz Jankowski Brzeg Dolny, Słowackiego 9 grzegorzbd1@interia.pl

Wykonawca uczciwy, umiejący doradzić klientowi aranżację najodpowiedniejszą do danego wnętrza. Potrafi pomóc przy zakupie materiałów budowlanych, dzięki czemu można było zaoszczędzić. Szczerze polecam wykonawcę Kafararemonty.

2013-09-02 20:38:28

Aleksandra Szarszewska Oleśnica ul.Kilińskiego 15a/15

Jestem bardzo zadowolona z wykonanych prac, remont pokoju-równanie ścian ,malowanie ,tapetowanie ,szybko i bardzo czysto.Polecam Pana Roberta jest uczynny,punktualny i pomocny.

2013-03-14 16:12:12

andrzej jędrzejak   oleśnica andriejus@poczta.fm

Pan Robert remontował mi łazienkę.zrobił to szybko i fachowo ,a co ważne dla mnie potrafił sensownie doradzić

2012-10-14 16:11:49

Agnieszka (Oleśnica)ul.Wrocławska 15e/2 agnieszka.melen.84@gmail.com

Dobry fachura... od malowania mura.! A tak całkiem na poważnie to rzetelny, uprzejmy i zna się na rzeczy. Zrobi coś z niczego.Nie ma rzeczy niemożliwych dla niego. Taki polski Macgyver:) polecam

2012-10-04 18:28:12

Adam Laskowski (Oleśnica) lask34@gmail.com

Pan Robert malował nam mieszkanie. Jesteśmy bardzo zadowoleni z wykonanej pracy.Jest słowny,sumienny i dokładny. Polecamy Laskowscy

2012-09-27 20:42:30

Dorota-Trzebnica stokoma@tlen.pl

Jestem bardzo zadowolona z mojej nowej łazienki:szybko,profesjonalnie oraz gustownie-doradzi,podpowie.....Polecam

2012-09-10 19:35:39

Wystaw opinie

Mapa strony:

  • Strona główa
  • O nas
  • Oferta
  • Porady
  • Kontakt

RECENT NEWS

Footer with solid color background and a contact form, Easily add subscribe and contact forms without any server-side integration.

Mobirise helps you cut down development time by providing you with a flexible website editor with a drag and drop interface.

Sukskrybuj

Połącz się z nami

© Copyright 2017 Mobirise - All Rights Reserved